Site icon Fain si Simplu

PODCAST: CUM MANIFEȘTI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. AUTOAREA CĂRȚII ANULUI, ROXIE NAFOUSI

Acest episod este un MANIFEST pentru transformare prin conștientizarea puterii interioare. Cu toții avem șansa unei vindecări profunde, posibilitatea reinventării și accesării unei versiuni mai bune a propriei vieți. Deși societatea ne întărește convingerea că suntem ,,de neschimbat”, povestea de azi o să îți demonstreze contrariul. Roxie Nafousi, ,,regina manifestării”, coach de dezvoltare personală cu un succes global, autoarea bestsellerurilor ,,Manifest”, ne spune cum a reușit să se reinventeze, să depășească depresia, dependența, frica și nesiguranța și să-și creeze viața pe care a visat-o.

Manifestarea nu este o magie, este o practică bazată pe filozofie și fizică cuantică, care există de secole. Roxie Nafousi ne dezvăluie arta materializării aspirațiilor profunde, pas cu pas, pentru a oferi șansa fiecăruia dintre noi să-și îndeplinească dorințele.

CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

Manifestarea e bazată pe filozofie și fizică cuantică. E o practică plină de substanță, care există de secole.”

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Trăim într-o societate de consum. Preferăm să ,,aruncăm”, ci nu să ,,reparăm”. Cum ne putem accesa forța interioară pentru a ,,repara o relație”, înainte de a renunța la ea?

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version