Site icon Fain si Simplu

PODCAST: ARTA DE A TRĂI FAIN ÎNTR-O LUME REA. O MINTE LUMINATĂ: PROF. LUCIAN CRISTESCU

Cum putem trăi frumos într-o lume dominată de rău? Care sunt țintele care ne adâncesc golurile interioare și cum putem găsi idealurile care ne împlinesc? Când devine suferința o binecuvântare?

Lucian Cristescu este profesor, pastor, muzician și autor. În ultimele două decenii, a ținut conferințe în Europa, Asia, America de Nord și Australia. După numeroase studii realizate în domeniul spiritualității, acesta îi împărtășește lui Mihai Morar care este calea omului modern spre fericire și care este factorul decisiv al unei imunități puternice. Descoperă care sunt principiile care te pot ajuta să trăiești în armonie și să-ți găsești stabilitatea morală, psihică și sufletească, chiar și într-o lume nesigură. Un episod care dezvăluie istorii și povești fascinante, unde poți găsi modele de viață care au puterea de a transforma. Pentru că singura schimbare care contează este cea a inimii.

CE AFLI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Care sunt cele mai importante sfaturi pentru minte, trup și suflet care v-au ajutat să vă mențineți sănătos, la 74 de ani?

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version