Site icon Fain si Simplu

Cele mai faine 15 citate despre călătorii

Cele mai faine 15 citate despre călătorii

Corina Caragrea, cea mai cunoscută prezentatoare de știri sportive din România, a fost invitată de Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu pentru a vorbi de cea mai mare pasiune a ei: călătoriile. Felul în care a vorbit acest “suflet călător” despre felul în care s-a îmbogățit ne-a inspirat să culegem cele mai faine citate despre călătorii. Sperăm să te inspire să ieși din zona de confort și să faci pași spre aventura vieții tale.

„A călători este o lecție foarte, foarte bună pentru oricine, din multe puncte de vedere și o dezvoltare continuă.” – Corina Caragea

Dacă nu ai apucat să urmărești conversația celor doi pe tema călătoriilor, te invităm să o faci. Nu doar că vei afla o mulțime de lecții valoroase, numai bune de pus la suflet, dar și sfaturi practice despre cum să-ți organizezi călătoriile. Care sunt cele mai bune locuri în care poți mânca sau dormi, ce zone ale lumii trebuie neapărat să bifezi pe lista ta de călătorie în această viață, la ce să fii atent în viitoarele tale excursii sau poate ești curios să afli ce ciudățenii a întâlnit în expedițiile ei. Toate răspunsurile le poți afla ascultând episodul 087 din Fain & Simplu.

Cele mai faine 15 citate despre călătorii

Exit mobile version