Site icon Fain si Simplu

PODCASTUL CUPLURILOR FERICITE. CUM ÎMPĂCĂM FEMININUL ȘI MASCULINUL? SUADA AGACHI

Acest episod este un manifest pentru arta de a fi femeie. Pentru că reîntregirea feminității înseamnă, de fapt, reîntregirea noastră sufletească și restabilirea echilibrului în relațiile de cuplu. În cadrul de poveste al conferinței Fain & Simplu, la Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea, Suada Agachi ne dezvăluie care sunt tainele feminității, cele 5 arhetipuri feminine și masculine, precum și felul în care putem contribui la echilibrul dintre energia feminină & masculină. Suada Agachi este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în fizionomie din România, tehnici de citire a chipului uman și descifrarea limbajului trupului, trainer și consultant de dezvoltare personală.

            Suada Agachi răspunde unor întrebări revelatorii pentru societatea în care trăim: De ce se destramă tot mai multe relații? Există cu adevărat compatibilitate în cupluri? Care este diferența dintre dragoste și iubire? Cum ne afectează ,,consumerismul de dragoste” sănătatea emoțională? Cum se poate desăvârși o femeie și cum poate rămâne ea feminină, chiar și într-o lume a bărbaților? De ce înțelegem greșit seducția astăzi? De ce avem nevoie să ne reîntoarcem la politețe, simplitate și naturalețe pentru a ne salva relațiile și a nu ne bloca sufletele?

             Ascultă un dialog transformator cu o femeie care alege să-și facă ,,operații estetice pe suflet” și  să aibă curajul de a fi ea însăși într-o lume în care presiunile perfecțiunii și frumuseții fizice sunt din ce în ce mai mari!

CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Exit mobile version