Site icon Fain si Simplu

PODCAST: CUM SĂ FII DESIGNERUL UNEI VIEȚI DE VIS. MANUAL DE STIL, CU ROXANA VOLOȘENIUC

DE LA DESIGNUL VESTIMENTAR LA DESIGNUL VIEȚII. Pentru că moda nu schimbă doar garderobe, ci și mentalități. Așa cum invitata noastră de azi, Roxana Voloșeniuc, redactor-șef de 24 de ani al celei mai relevante și influente reviste din România, ne-a schimbat complet perspectiva asupra modei. După ce a devenit cel mai tânăr redactor-șef din întreaga rețea internațională, Roxana nu numai că a reușit să salveze revista ELLE de la dispariție, dar a și revoluționat-o. Acum se află printre cei mai vechi redactori-șefi din lume, iar astăzi, la Fain & Simplu, ne spune cum și-a creat designul unei vieți de succes. Datorită profesionalismului și pasiunii sale greu de pus în cuvinte, revista ELLE România a trecut proba timpului într-o perioadă extrem de vulnerabilă a presei scrise.

Roxana Voloșeniuc a fost dintotdeauna o deschizătoare de drumuri, iar pe 15 octombrie deschide calea unui eveniment unic: BUCHAREST FASHION WEEK. Un moment istoric care are capacitatea de a ne pune România pe harta internațională a modei. Cum a luat naștere acest proiect, cum va transforma el destinul designerilor români și care este povestea din spatele acetui vis devenit realitate, ne va spune chiar ea.

În acest episod, vei afla care este unicul secret al unei ținute perfecte, ce mai înseamnă moda în era TikTok, în ce piese vestimentare merită să investești în vremurile în care prețurile explodează constant și cum ajung hainele să îți influențeze atitudinea, alegerile și, implicit, stilul viață. De la filosofia modei la cea a vieții e doar un pas, pentru că nu e despre haine, ci despre un mod de a trăi. Nu uita: nu e important CE SE POARTĂ în sezon, ci CUM NE PURTĂM NOI în hainele pe care le îmbrăcăm.

CE AFLI DIN ACEST EPISOD:

Citate:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version