Site icon Fain si Simplu

PODCAST: CUM POȚI TRĂI CEA MAI BUNĂ VIAȚĂ POSIBILĂ. DR. MENIS YOUSRI

Acest episod are puterea de a-ți transforma povestea de viață în cea mai frumoasă carte pe care ai citit-o vreodată. În povestea ta se ascund toate instrumentele necesare pentru a oferi o nouă direcție vieții tale. La începutul acestui an, îți dăruim un dialog care te va face să privești cu totul diferit iubirea, relațiile și succesul.

Prima întâlnire a comunității Fain & Simplu la Cluj-Napoca ne dezvăluie esența deceniilor de căutări ale lui Menis Yousry, unul dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din lume. Această conversație este revelatoare pentru că scoate la iveală ADEVĂRUL ascuns în fiecare dintre noi. Menis Yousry privește dincolo de clișeele din lumea dezvoltării personale și, de aceea, reușește să ajungă la rădăcina problemelor cu care se confruntă omul contemporan.

Descoperă care este singura cale către succes și iubire necondiționată, dar și care sunt cele două lucruri pe care trebuie să le îndeplinești pentru a ști că te afli pe calea cea bună în viață. În 2024, rescrie-ți povestea și dă-ți șansa unui nou început!

CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

Citate:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Exit mobile version