Site icon Fain si Simplu

GABOR MATÉ. PODCAST-EVENIMENT CU DOCTORUL CARE A REVOLUȚIONAT VINDECAREA

Podcastul despre cele 5 MARI LECȚII pe care avem nevoie să le învățăm la timp, pentru a nu lăsa lumea în care trăim să ne îmbolnăvească și să ne transforme în ,,minți împrăștiate” pentru totdeauna. Dr. Gabor Maté, unul dintre cei mai cunoscuți medici ai timpurilor noastre, la 80 de ani, în PREMIERĂ la Fain & Simplu, ne spune care sunt lecțiile vindecării într-o epocă în care riscăm să ne îmbolnăvim cu toții creierele și sufletele. După decenii în care a studiat legătura dintre stres și boală, cunoscutul medic ne spune adevărul despre presiunile pe care viața modernă le pune asupra noastră. Gabor Maté ne arată de ce stresul este o problemă socială, ci nu una personală, dar și care este singura salvare a omului modern în fața unei culturi toxice.

            În această ediție specială, vei găsi soluții concrete la marile provocări și dileme ale societății de azi. De ce, în pofida tuturor descoperirilor din domeniul psihologiei, problemele emoționale și mintale sunt într-o continuă creștere? De ce observăm o creștere alarmantă a depresiilor, dependențelor, bolilor autoimune și consumului de medicamente prescrise? De ce relațiile familiale sunt din ce în ce mai vulnerabile și lipsite de conectare? Cum putem reveni la starea de prezență într-o lume a disocierii? Care e cauza dezechilibrelor emoționale pe care le întâlnim la noile generații de copii? Cum se poate salva omul contemporan din capcana unei societăți care îi stresează organismul și îi amenință sănătatea?

           După ce vei afla răspunsul la toate aceste întrebări, acordă-ți un moment pentru a reflecta la cuvintele medicului Gabor Maté: Boala ne poate învăța aceste lecții, dar ne dorim să așteptăm să ne îmbolnăvim pentru a le învăța sau le învățăm chiar acum?

CE AFLI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version