Site icon Fain si Simplu

PODCAST: CUM SĂ TE IUBEȘTI DUPĂ CE TE-AI URÂT TOATĂ VIAȚA. ARTA DE A TRĂI RESPONSABIL

Într-o societate în care căutăm toxicitatea și fugim de liniște, acest episod este un mod de a trăi și de a privi viața cu mai multă responsabilitate. Pentru că nu te va învăța cum să reacționezi în fața provocărilor, ci cum să răspunzi acestora. Cum să alini, ci nu să critici. Cum să câștigi lupta cu tine însuți prin IUBIRE, ci nu prin URĂ. Iar la final îți vei găsi, cu siguranță, puterea de a rosti: ,,Totul e în regulă în mine și în lume.”

Invitata acestui episod este Petronela Rotar, una dintre cele mai cunoscute scriitoare din literatura română contemporană, psiholog și blogger. După ani de terapie și studii, Petronela ne dăruiește un adevărat MANUAL AL TRAUMEI, pentru că problemele ei sunt, de fapt, problemele cu care ne confruntăm cu toții. Noua carte și cea mai matură operă a ei, ,,Totul e în regulă în mine și în lume” ne arată că este mai pregătită ca oricând să devină ghidul nostru în propriile călătorii interioare.

Cum a trecut de la depresie, anxietate generalizată, burnout și relații toxice la a trăi în echilibru. Ce o face pe Petronela azi să rostească cu hotărâre ,,viața e frumoasă” și să vadă partea luminoasă a ei, după decenii petrecute în întuneric, ne va spune chiar ea.

În vremurile în care devenim tot mai furioși și mai triști, o viață frumoasă și conștientă pare a fi doar un vis îndepărtat. Însă Petronela ne dovedește contrariul. Dincolo de un trecut plin de suferință, există un prezent minunat care așteaptă să fie trăit. Cu o singură condiție: ,,ȚINEȚI-VĂ DE IUBIRE” (Hold on love), cu toate forțele voastre.

CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version