Site icon Fain si Simplu

PODCAST: BIBLIA LUI LUCESCU. TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI FOTBAL FĂRĂ DE MOARTE

Pe dealurile pitorești ale domeniului Purcari, într-un loc desprins parcă din povești, am avut privilegiul de a susține un „masterclass” pentru suflet alături de legenda fotbalului românesc și selecționerul Echipei Naționale a României, Mircea Lucescu.

„Il Luce”, cu o energie molipsitoare și o vitalitate care sfidează vârsta, mi-a împărtășit, cu emoție și înțelepciune, momentele de aur din cariera sa impresionantă.

Însă discuția noastră nu s-a limitat doar la terenul de fotbal. Am explorat secretul longevității sale profesionale, forța care îl menține în formă la aproape 80 de ani, și cât de important este să te educi și să muncești constant pentru a-ți atinge visurile. Am vorbit, de asemenea, despre o tehnică acum în trend – vizualizarea succesului – pe care Lucescu o aplica încă din copilărie, când stătea pe prispa casei și își imagina cariera de fotbalist.

Această întâlnire a fost mai mult decât o simplă conversație despre sport, a fost o lecție despre viață, ambiție și perseverență și cum să îți păstrezi motivația și curiozitatea, indiferent de vârstă.

CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version