PODCAST: ULTIMA CAMPIOANĂ SE RETRAGE🥇LARISA IORDACHE 🤸🏻‍♀️FALIMENTUL GIMNASTICII ROMÂNEȘTI

În spatele unui campion se află o poveste remarcabilă cu lovituri dure. În spatele unei reușite se ascunde nebănuit de multă muncă și multe sacrificii. La campioni nu există „nu se poate” sau „am obosit”, ci există lecția că după ce cazi și te ridici cel mai prețios e aurul victoriei.

Episodul Fain&Simplu de astăzi începe cu o veste tristă din partea invitatei Larisa Iordache, o veste care este pentru noi românii o întoarcere la realitate.

În acest episod la Podcastului Fain & Simplu, Larisa Iordache își anunță retragerea definitivă. Vorbind cu multă căldură despre familie, despre regretată sa mamă care a pus-o întotdeauna pe ea pe primul loc, și i-a fost mereu alături, fără ranchiună la adresa oficialilor Federației Române de Gimnastică, și cu mult admirație față de antrenorii săi, Larisa își anunță retragerea cu asumare, pentru propriul său bine. Pentru a avea grijă de ea, de corpul ei, și pentru că se simte profesional împlinită. Așa cum în 2017 s-a reîntors la marea ei dragoste pentru că simțea că mai are ceva de spus și misiunea ei nu era încheiată.

Deși a fost întotdeauna de la egal la egal cu cele mai mari gimnaste ale lumii, Larisa Iordache este o sportivă care a căzut de șapte ori și s-a ridicat de opt ori, este o sportivă care a trecut prin 7 operații o sportivă care trecut prin lacrimi dureri, umilință este o sportivă care ar merita mult mai mult decât ceea ce i-a oferit România

Podcastul de astăzi este o lecție despre cât de mult putem să cădem în viața asta și cât de frumos putem să ne ridicăm. Este despre cât de mult putem lupta împotriva tuturor lucrurilor și a oamenilor și cum putem totuși să să reușim să fim acolo sus, foarte sus.

Podcastul de astăzi este poate cea mai frumoasă pledoarie a faptului că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, reușești, oricât de greu ar fi. Asta se întâmplă când nu-ți abandonezi visul și când înveți, dincolo de sacrificii, să lupți pentru el.

Ambiție, determinare, bucuria de a face ceea ce-ți place. Pe scurt, povestea celei mai medaliate gimnaste a României din toate timpurile la Campionatele Europene. Felicitări și mulțumim pentru tot, Larisa Iordache!

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.