PODCAST: PUTEREA DE VINDECARE A CREIERULUI TĂU 🧠 OMUL CARE A SCANAT 1500 DE CREIERE.

Un adevărat supraviețuitor din iad, devenit inovator vorbește cu Mihai Morar despre cum putem să cunoaștem și să folosim superputerea noastră: creierul.

Evoluția noastră este mai la îndemână decât ți-ai imaginat. Prin conștientizare și antrenament, toți avem șansa de a ne depăși condiția actuală și de a deveni niște adevărați super eroi!

O realitate la care invitatul de astăzi al lui Mihai Morar – Costin Dămășaru – nu a ajuns ușor. A fost nevoie să depășească un moment de coșmar din viața lui, iar momentul a durat 5 ani! Nu a cedat, deși a fost la un pas să își ia singur viața, iar chinul său s-a transformat într-una din cel mai de viitor întreprinderi românești.

Costin Dămășaru este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în administrarea afacerilor. A absolvit MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței neuronale, folosind tehnologia Brain Mapping – Brain Computer Interface.

Prin ce a trecut Costin, ce i-a deschis ochii și, mai ales, cum putem să ne vindecăm și să evoluăm  pentru binele nostru, dar și al celorlalți, afli astăzi, la un nou episod Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.